Bega Shopping Center, Timişoara

7 Păreri
actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Orar cu publicul

sâmbătăS
09:00 – 19:00
duminicăDÎnchis
luniL
09:00 – 20:00
marţiMa
09:00 – 20:00
miercuriMi
09:00 – 20:00
joiJ
09:00 – 20:00
vineriV
09:00 – 20:00
Este deschis.
Închide peste  3 h 10 min.
3 h 10 min

Descriere

Timisoara are o conformatie radiala, cu un singur centru spre care converg toate arterele principale ale orasului, in acest spatiu se concentreaza activitati pentru administratie justitie, finante servicii, hoteluri si activitatea de comert care are ca referinta centrul comercial Bega Centrul Comercial Bega, este singurul centru comercial din centrul orasului. Cladirea a fost construita ca magazin universal în 1973, proiectul fiind realizat de IPROTIM, avându-l ca sef de proiect pe arh. Vasile Oprisan.
Regimul de înaltime al cladirii fiind atunci de e P+4, înaltimea maxima fiind atinsa de casele de lifturi + 27, 25m. DOTARI:, scari rulante cu dublu sens, lifturi de mare capacitate pentru marfa si persoane, instalatie de sonorizare, sistem TV C.I.
sistem de securitate împotriva efractiei, sistem de semnalizare incendiu. Centrul comercial dispune de o parcare cu aproximativ 80 de locuri, ceea ce pentru centrul orasului înseamna o capacitate mare.


Cuvinte cheie:
Shopping center
Bega Shopping Center apare în următoarele categorii:

Păreri

produse de calitate

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Bega nu se dezminte niciodata, daca ai rabdares a cauti. Mi-am improspatat toata colectia de farduri, am dat si peste o fusta ecosez ieftina, dar de calitate, si mi-au mai ramas si niste bani in plus. De vizitat cand vrei calitate fara sa te ruinezi!!
#cosmetice#haine#calitate
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

produse foarte bune

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

bega nu se dezminte niciodata. gasesti tot ce doresti, numai sa ai rabdare sa cauti. mi-am improspatat toata colectia de farduri si am dat si peste o fusta superba stil ecosez ieftina, dar de calitate. si am mai ramas cu niste bani in plus. de vizitat cand vrei ceva de calitate fara sa te ruinezi!!
#cosmetice#haine#calitate
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

bega

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Merg des aici cu colegii de la facultate. Ne place sa ne plimbam prin magazine, sa vedem ce mai e nou,sa barfim. Merg deseori la nike in magazinul lor.

Kristiannn
BEGA

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Merg aproape in fiecare zi impreuna cu colegii mei sa mancam, exista produse DELICIOASE de o calitate foarte buna, preturile sunt chiar atragatoare iar daca cauti ceva anume nu intampini dificultati in a gasi deoarece este foarte bine structurat (pe etaje).

bega

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

bega era magazinul cel mai tare din timisoara, pana la deschiderea mall`ului. Imi placeau la nebunie scarile lor rulante. In rest au cam de toate.

mai multe păreri
Scrie o părere pentru Bega Shopping Center!

Cunoşti firma Bega Shopping Center? Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter