Diamond Lift, Timişoara

Diamond Lift
strada
Timişoara
Timiş
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Diamond Lift îşi propune să satisfacă cele mai exigente dorinţe în materie de ascensoare, lifturi, montcharge, lifturi pentru bucatarie, lifturi pentru unităţi spitaliceşti, platforme pentru persoane cu deficienţe, platforme de marfă, platforme auto, punând accent pe calitate, confort şi fiabilitate. Produsele furnizate de către compania noastră sunt fabricate în Uniunea Europeană şi respectă toate standardele de calitate şi siguranţă precum şi normele europene în vigoare, fiind omologate pentru comercializarea lor pe piaţa din România. Personalul tehnic de specialitate vă stă la dispoziţie pentru orice informaţie referitoare la produsele oferite de către Diamond Lift

 1. galerie
 2. produse

Profil lung
Lumea în care trăim este intr-o continuă schimbare, este un mediu inovator, tehnologizat şi foarte complex. Echipa noastră se întâlneşte zilnic şi foloseşte cele mai moderne strategii pentru a vă putea oferi produsele de care dumneavoastră aveţi nevoie. La noi veţi găsi sisteme complexe de ascensoare hidraulice sau cu tracţiune electrică, cu cameră de maşini sau fără, o gamă diversă de cabine pentru lifturi, de la cele mai clasice până la modele unice şi personalizate, platforme auto şi pentru marfă, platforme pentru persoane cu dizabilităţi, scări rulante şi montcharge. Deţinem o gamă variată de soluţii care pot fi adaptate diferitelor proiecte, reuşind astfel să satisfacem chiar şi cele mai pretenţioase cereri.Firma noastră a luat naştere în anul 2011 şi chiar din prima zi, scopul nostru a fost acela de a furniza lifturi de o calitate superioară, punând accent în primul rând pe siguranţă şi un design de excepţie.
De ce sa alegi Diamond Lift?
- Oferim cel mai bun raport calitate - pret
- Cel mai rapid timp de livrare al produselor
- Cel mai rapid timp de montare
- Consultanta si asistenta non-stop.
Cuvinte cheie:
Lift, Elevatoare, Hidraulic, Scari rulante, Cabina, Lifturi, Platforme auto, Lift panoramic, Lift hidraulic, Montcharge, Sisteme auto, Cabina lift, Lift de bucatarie, Lift modern, Camera de masini, Lift de persoane, Lift mic, Lift pentru spital, Lift timisoara, Monsaj, Montaj rapid, Platforma marfa, Platforma persoana dizabilitati, Pret lift
Localităţi servite
Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Oradea, Arad, Cluj, Sibiu, Brasov, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Braila, Pitesti, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Targu Jiu, Bistrita, Slatina, Tulcea, Alba Iulia, Calarasi, Resita, Lugoj
Limbi străine vorbite
Engleza, Spaniola, Germana, Italiana
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
Diamond Lift apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Diamond Lift!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Emil Rozolea
VÂNZĂRI

Trimitere mesaj

0755031633

  Produse

  Lifturi electrice Compania noastră vă pune la dispoziţie lifturi electrice de persoane şi lifturi eletrice de persoane şi materiale toate realizate la un înalt standard de calitate si fiabilitate. Sarcina maximă până la care se pot folosi aceste tipuri de lifturi electrice este de 5000 kg.

  lift-bucatarie
  Montcharge Lifturile mici de materiale tip montcharge au o capacitate de a transporta materiale cu o greutate de până la 300 de kg. Cabina şi usile acestor lifturi sunt realizate din inox (standard obligatoriu în industria alimentară şi cea farmaceutica ).

  Platforme de materiale Societatea noastră vă pune la dispoziţie platformele de materiale cu comandă exterioară ( tip compact) care reprezintă o alegere excelentă pentru transportul de mărfuri. Acest tip de instalaţie este uşor de folosit şi întreţinut.

  Platforme auto Platformele auto asigură accesul maşinilor către nivelele de parcare din clădiri. Platformele auto puse la dispoziţie de către Diamond Lift pot fi cu persoană la bord sau fără persoană pe durata deplasării platformei către nivelul dorit.

  platforma-scari
  Platforme pentru persoane cu dizabilitati Platformele pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii facilitează accesul acestora în diverse locaţii sau ajută la urcarea scărilor. Se pot monta pe un perete adiacent sau chiar pe scări şi se pot adapta şi personaliza în funcţie de nevoile şi dorinţele clientului.
  Vezi toate produsele
  Facebook

  Desărcări

  De ce noi?
  De ce noi?
  PDF din 07.04.2017 - 168 KB
  Descarcă fişier