Kinderzukunft - Fundatia Rudolf Walther - Filiala Timisoara, Timişoara

Kinderzukunft - Fundatia Rudolf Walther - Filiala Timisoara
Strada Rudolf Walther Nr. 1
Timişoara
Timiş
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Istoricul Fundaţiei se leagă de primele transporturi umanitare pe care omul de afaceri german Rudolf Walther le-a adus în România imediat după Revoluţia din Decembrie 1989. Situaţia în care se aflau căminele de copii la aceea dată, precum şi recunoştinţa faţă de ţăranul român care i-a salvat viaţa în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, l-au determinat pe domnul Rudolf Walther să pună bazele fundaţiei şi a satului de copii, ce îi poartă numele. În 13 septembrie 1994 a fost inaugurată Fundaţia Rudolf Walther Timişoara, primul sat de copii din România, construit pe un teren cu o suprafaţă de 80.000 mp ce a necesitat o investiţie de cca 5 milioane de mărci germane.

 1. Despre noi
 2. Produse şi servicii

Descriere limbă străină
Principii:
respectarea şi promovarea cu prioritate a interesului superior al copilului; deschiderea către comunitate; egalitate de şanse şi nediscriminare; respectarea demnităţii copilului; ascultarea opiniei copilului şi luarea în considerare a acesteia, ţinând cont de vârsta şi gradul de maturitate ale fiecăruia; asigurarea unei îngrijiri individualizate şi personalizate a copilului; menţinerea împreună a fraţilor; menţinerea relaţiilor personale ale copilului şi contactele directe cu părinţii, rudele sau alte persoane faţă de care copilul a dezvoltat relaţii de ataşament.
Cuvinte cheie:
Voluntariat, Asistentă Socială, Consiliere, Comunitate, Nediscriminare, Prioritate, Ascultarea Opiniei Copilului, Egalitate de Şanse, Interesului Superior al Copilului, Menţinerea Relaţiilor Personale, Respectarea Demnităţii Copilului
Kinderzukunft - Fundatia Rudolf Walther - Filiala Timisoara apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Kinderzukunft - Fundatia Rudolf Walther - Filiala Timisoara!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Calea Dorobantilor Nr. 4
  300298  Timişoara
 2. Strada Milcov 4, Bl. 10, Ap. 6
  300553  Timişoara
 3. Strada Cornelia Salceanu 17
  300561  Timişoara
 4. Strada Aurel Popovici Nr. 17
  300561  Timişoara
 5. Strada Gheorghe Lazăr Nr. 10-12
  300080  Timişoara
 6. Strada Vasile Lupu Nr. 19
  300142  Timişoara
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere