Magazin Bio Enigma, Timişoara

Magazin Bio Enigma
Strada Eugeniu De Savoya Nr. 7
Timişoara
Timiş
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

ENIGMA este un magazin deschis in 2001, ce s-a orientat de la bun inceput pe desfacerea produselor naturale si a alimentelor vegetale. Pe parcursul anilor si-a diversificat gama in toate domeniile, raspunzand in primul rand cerintelor de pe piata. Noi, colectivul firmei, ne-am orientat catre produse naturale deoarece suntem convinsi ca natura ofera cele mai bune retete pentru o viata lunga si sanatoasa. Scopul nostru final este de a da calitate vietii, indiferent de durata ei, caci in primul rand oamenii sunt aceia care pot face mai mult pentru sanatatea lor printr-un mod de viata ce promoveaza o abordare mai cuprinzatoare a tuturor aspectelor legate de sanatate. Aceasta presupune schimbarea stilului de viata, a alimentatiei, a modului de tratare a bolilor, afectiunilor si dezechilibrelor.


Profil lung
Ciclul vietii si reinnoirea constanta a naturii sunt principii fundamentale, ce constituie un ghid pentru munca noastra. Respectul reciproc, stima si lucrurile facute fara superficialitate sunt indispensabile pentru o colaborare de durata. Traim si lasam si pe altii sa traiasca, caci comertul cinstit presupune ca fiecare producator, agent distribuitor, angajat si nu in ultimul rand consumator sa constituie o veriga, o legatura stransa intre calitatea vietii si produsele de calitate. Conform acestei credinte, recomandam ca orice tratament medical abordat sa se asocieze cu un tratament bazat pe plante, aditivi si nu in ultimul rand cu o gandire pozitiva. Politica firmei este axata pe calitate, echilibru si armonie.
Asadar echipa este formata dintr-un colectiv calificat (asistenti, farmacie, medici, biologi) ce ofera oricand raspunsuri si sfaturi problemelor diverse cu care se confrunta consumatorul. Varietatea de produse se doreste a fi un raspuns la cat mai multe cerinte si necesitati. In categoria alimentelor de origine vegetala, ne straduim sa aducem o cat mai mare diversitate de produse, fara aditivi chimici, pe cat posibil produse ecologice., cu garantia calitatii lor. Aici intra condimente, uleiuri, samburi, germeni, cereale integrale, alge, diverse preparate din cereale etc.
In grupa de suplimente nutritive, incercam sa acoperim cerintele existente, dar ne straduim sa promovam si prevenirea bolilor, tratarea lor cu produse cat mai bune calitativ, bazate pe extrase naturale din plante, de culturi biologice si preturi accesibile tuturor categoriilor de consumatori. Gama de produse si de intretinere corporala este conceputa pe extrase din plante si uleiuri natutrale, acoperind toate grupele de varste.
Cuvinte cheie:
Medicamente, Ceai, Produse Naturiste, Suplimente Nutritive, Produse Bio, Unguent, Sirop, Uleiuri Esentiale, Medicamente din Plante Medicinale, Fares, Cosmo Pharm, Ozone
Magazin Bio Enigma apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Magazin Bio Enigma!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Mercy Florimund Nr. 9
  300085  Timişoara
 2. Str. Vasile Alecsandri, Nr. 1
  300077  Timişoara
 3. Strada Lucian Blaga 6
  300002  Timişoara
 4. Str Marasesti Nr 12, Parter
    Timişoara
 5. Str Coriolann Brediceanu Nr.6A
    Timişoara
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere