Rcs Rds Timisoara Bogdanesti, Timişoara

5 Păreri
Rcs Rds Timisoara Bogdanesti
Cale Bogdanestilor 2
300335 Timişoara
Timiş
*Acestă locaţie este închisă definitiv.

Păreri

cu mai mult de 6 luni în urmă

Un gust amar.va antreb daca voi nu va tineti de cuvant eu de ce ma-si tine de cuvant si nu pot rezilia contrectul???platesc 5 euro pe luna si nu ami dati telefonul gratuit pe care al am an sediul vostru dar nu pot pana nu ami instalati cablul tv desi contractul este facut si eu platesc abonament cateva luni degeaba.

cu mai mult de 6 luni în urmă

Vai de capul vostru (de la budapesta)! Sunteti incredibil de nesimtiti. De 3 zile asteptam degeaba. Pe banii nostri. O sa sesizam protectia consumatorului si presa

reclamatii

cu mai mult de 6 luni în urmă

Sunteti o firma ne serioasa,nu am avut internet peste 4zile avenit si nu avem televizor si telefon !!!! Acuma nu avem :-)
#problema

RDS sunt nesimtiti

cu mai mult de 6 luni în urmă

Nu exista nici un fel de limita la nesimtirea RDS: Mau tinut 7 luni pentru o instalare. Am patit o chestie de mai multe ori in Timisoara: cand nu au chef de lucru la service intro zi (de ex. sambata/duminica), tipu de la service zice la centrala ca nu te-a gasit acasa, chiar daca erai acolo si il asteptat cu sulfetul la gura minut de minut la usa. Dupa care nu mai revin in ziua aia. Nu conteaza ca a trecut 48 ore de la sesizare. Te mint in fata fara nici o jena. Termenele din contracte nu au nici o valoare.
#rds#sucks

ABONAT RDS

cu mai mult de 6 luni în urmă

ati devenit cam neseriosi de cand ati scos tv pink plus. nu uitati ca in timisoara exista si sarbi
#RDS