Rovigo Timis, Timişoara

Rovigo Timis
Calea Martirilor Nr. 100
Timişoara
Timiş
Telefon:
0256 432 923
Fax:
0256 432 923
Pagina web:
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Prestigiul societatii noastre se bazeaza pe o bogata experienta si o puternica echipa de specialisti in insolventa si restructurare a activitatii. In decursul celor 8 ani de existenta, Rovigo? a reusit sa formeze o echipa ca a manageriat multiple cazuri de reorganizare si lichidare judiciara si voluntara, majoritatea concretizate in valorificarea de active, recuperarea de creante, readucerea bunurilor instrainate fraudulos in patrimoniul debitoarei, precum si in participarea alaturi de debitor la continuarea activitatii sale prin reorganizare.


Profil lung
Rovigo S.P.R.L. este succesoarea in drepturi si obligatii a Societatii Profesionale de Administrare Judiciara si/sau Lichidare Rovigo S.R.L. ca urmare a intrarii in vigoare a O.U.G. nr.
86/08.11.2006, privind organizarea activitatii practicienilor in insolventa. Rovigo S.P.R.L. face parte dintre societatile agreate de catre Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului in ceea ce priveste participarea la licitatiile de desemnare a lichidatorilor societatilor comerciale la care statul detine capital majoritar.
De asemenea, in urma desfasurarii procedurii de selectie a practicienilor in insolventa societatea noastra a fost inscrisa pe Lista practicienilor agreati de Ministerul Finantelor Publice - Agentia Nationala de Administrare Fiscala.
Cuvinte cheie:
Licitatii, Insolventa, Vanzare imobile, Portofoliu, Oportunitati, Lichidare judiciara, Administrare judiciara, Vanzari mobila, Echipa de specialisti, Recuperarea de creante, Restructurarea activitatii
Rovigo Timis apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Rovigo Timis!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Cerna Nr. 13, Sc. B, Et. P, Ap. 3
  300571  Timişoara
 2. Strada Cerna Nr. 13, Sc. B, Ap. 3
  300571  Timişoara
 3. B-dul Mihai Eminescu 38
    Timişoara
 4. Strada Martin Luther Nr. 2 Et. 4
  300055  Timişoara
 5. Strada Francesco Griselini Nr. 2, Corp B, Apt. Sad 10
    Timişoara
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere