SC Comati Psg SRL, Timişoara

1 Recenzie
SC Comati Psg SRL
Strada General Dragalina Nr. 24
300162 Timişoara
Timiş
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 4 luni

Informaţii detaliate

Denumire oficială firmă
SC COMATI PSG SRL
Nr. de înmatriculare
J35/35119/1991

Descriere

Cu o experienta de 17 ani pe piata romaneasca, firma Comati ofera servicii de transport catre doua destinatii principale: Suedia si Danemarca. Companie solida, Comati a castigat increderea clientilor sai datorita profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul timpului. Astfel, siguranta calatoriei si confortul asigurat pasagerilor sunt doar doua dintre beneficiile de care va veti bucura daca apelati la serviciile Comati.
Plecarile au loc de doua ori pe saptamana. Acum aveti si avantajul de a cumpara bilete direct de pe site.
Aceasta metoda va permite sa va rezervati rapid si usor un loc in unul dintre autocarele Comati. Pe langa aceasta, Comati va ofera un beneficiu unic in transportul romanesc de persoane: posibilitatea de a plati la destinatie.

 1. Despre noi
 2. Preţuri

Profil lung
Compania Comati se preocupa in permanenta de siguranta si securitatea pasagerilor. Fiecare autocar circula cu patru soferi profesionisti, iar interactiunea dintre acestia si pasageri contribuie la confortul sporit din timpul calatoriei. Inainte de plecare, autocarele sunt supuse unei inspectii tehnice amanuntite. In plus, fiecare autocar este dotat cu un sistem de franare de urgenta care se activeaza la apropierea de masina din fata.
In timpul calatoriei, pe cele trei televizoare cu plasma din autocar sunt proiectate filme. Exista, insa, si zece prize electrice pentru calculatoare. Spre deosebire de firmele concurente, care includ in pret doar 30 kg de bagaje, Comati va ofera posibilitatea de a lua cu dumneavoastra de doua ori mai mult, adica 60 kg.
Daca doriti sa aveti parte de experienta unei calatorii sigure si confortabile, sa vizitati locuri unice in lume si sa va bucurati de o vacanta inedita, atunci apelati cu incredere la serviciile Comati.
Descriere limbă străină
With an experience of 17 years on the Romanian market, the company offers transportation services in three main destinations: Sweden, Norway and Denmark. Solid company, Comati has won the trust of its customers due to the professionalism that has proven over time. Thus, safety and comfort provided passenger trip are just two of the benefits you will enjoy if you seek the services comatose.
Cuvinte cheie:
Servicii de Transport, Oferte Concediu, Pachete Turistice, Circuite Turistice, Cazare Pensiune, Oferte agentie Turism, Atractii Turistice, Vacante Low Cost, Oferte Turism, Vacanta Ieftina, Destinatii Vacanta, Sejururi Ieftine, Oferta Vacanta Last Minute, Agenţie de Turism, Cazare, Transport, Turism, Rent A Car, Rezervare, Curse, Circuite, Pasageri, Confort, Oferte Transport Inclus, Plecari, Oferte Paste, Norvegia, Transport cu Autocar, Transport Danemarca, Transport Suedia, Copenhaga, Autocar Danemarca, Autocar Suedia
Localităţi servite
Romania, Suedia, Norvegia, Danemarca
Limbi străine vorbite
Engleza
Metode de plată disponibile
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
SC Comati Psg SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

TRASPORT SIGUR

cu mai mult de 6 luni în urmă

O firma foarte serioasa cu transport ieftin si soferi amabili, FELICITARI

Scrie o părere pentru SC Comati Psg SRL!

Cunoşti firma SC Comati Psg SRL? Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Bd General Ion Dragalina, Nr 21, Ap 5
    Timişoara
 2. B-Dul. Gen. Ion Dragalina Nr. 49
    Timişoara
 3. B-Dul. General Ion Dragalina Nr. 21
  300162  Timişoara
 4. Strada Stefan Cel Mare Numarul 4, Zona Traian
    Timişoara
 5. Strada A Demetriade Nr1/3, Et2, Cam26
    Timişoara
 6. Str Gen. Ion Dragalina, Nr 23, Spatiu A2
    Timişoara
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere