SC Smart Security Systems SRL, Timişoara

Pagină verificată, actualizat în 25 iulie 2019

Orar cu publicul

luniL
10:00 – 18:00
marţiMa
10:00 – 18:00
miercuriMi
10:00 – 18:00
joiJ
10:00 – 18:00
vineriV
10:00 – 18:00
sâmbătăS
10:00 – 14:00
duminicăDÎnchis
Este deschis.
Închide peste  38 min.
38 min

Informaţii detaliate

Denumire oficială firmă
SC Smart Security Systems SRL
Nr. de înmatriculare
J35/840/2003
CIF
RO15350322
Număr de angajați
5-10
S.I.C
8020 - Activităţi de servicii privind sistemele de securizare

Descriere

S. C. SMART SECURITY SYSTEMS S.R.L.
reprezinta prin serviciile pe care le ofera potentialilor sai clienti, o prezenta speciala in peisajul firmelor care desfasoara activitati in domeniul realizarii si asigurarii conceptului de confort ambiental, securizare si protectie atat a institutiilor, cat si a persoanelor fizice interesate. Dispunem de specialisti cu pregatire profesionala superioara, practica si experienta indelungata in domeniu, capabili sa va ofere servicii la cel mai inalt nivel calitativ.
- Evaluare de risc la securitatea fizică.


Profil lung
Societatea Comercială "SMART SECURITY SYSTEMS" S.R.L. este organizată pe principiul unei Agenţii de Consultanţă pentru Securitate Privată (Birou), cu sediul în Timişoara, având ca principale obiecte de activitate:
- evaluarea de risc la securitate fizică şi analiza de risc la securitate fizică pentru toate tipurile de societăţi comerciale şi instituţii publice cu entitate proprie distinctă, situate oriunde pe teritoriul României.
- consultanţă pentru securitate privată şi protecţie contrainformativă pentru societăţi comerciale şi persoane fizice interesate; - protecţia împotriva scurgerilor de informaţii, consultanţă pentru servicii de securizare a instituţiilor, locuinţelor şi obiectivelor industriale, inclusiv evaluarea sistemelor de securitate; - acţiuni şi măsuri specifice de protecţie a datelor şi informaţiilor cu conţinut confidenţial aparţinând unor instituţii, organisme sociale, sau persoane fizice, împotriva acţiunilor ostile desfăşurate de persoane rău intenţionate în acest sens, identificarea şi eliminarea pericolelor potenţiale.
- managementul de securitate pentru toate tipurile de societăţi comerciale sau instituţii publice interesate. Consultanţă pentru organizarea pazei şi protecţiei unor obiective speciale prin dispozitive umane sau tehnice!
- proiectarea şi integrarea sistemelor electronice de securitate fizică şi securitate la incendiu.
- inginerie în domeniul sistemelor electronice de securitate; - training de specialitate pentru persoane adulte, în domeniul sistemelor de securitate, al consultanţei şi managementului de securitate.
Cuvinte cheie:
Sisteme de securitate, Evaluare de risc la securitatea fizică, La numărul 43/2013
Servicii
Evaluarea de risc la securitate fizica si analiza de risc la securitate fizica, Consultanta pentru securitate privata, Managementul de securitate
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Smart Security Systems SRL!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Teodor BĂLAN
MANAGEMENT

Trimite mesaj

0740273208

  Produse și Servicii

  Evaluator-de-Risc
  Evaluare de Risc la Securitatea Fizică Elaborarea analizei de risc la securitate fizică implică, în general parcurgerea următoarelor etape: - definirea parametrilor interni şi externi care generează şi/sau modifică riscul la securitate fizică al unităţii; - stabilirea metodei şi a instrumentelor de lucru; - identificarea
  Facebook

  Desărcări

  De ce este foarte importantă şi necesară Analiza de risc
  De ce este foarte importantă şi necesară Analiza de risc
  PDF din 17.09.2013 - 276 KB
  Descarcă fişier
  PREZENTARE sumară a Smart Security Systems S.R.L.
  PREZENTARE sumară a Smart Security Systems S.R.L.
  PDF din 17.09.2013 - 200 KB
  Descarcă fişier