Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, Timişoara

1 Recenzie
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara
B-Dul. Iosif Bulbuca Nr. 10
300736 Timişoara
Timiş
+4-0356-433111
+4-0356-433121
+4-0256-486956
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

CIF
4663448

Descriere

MISIUNEA SCJUT: De a oferi servicii medicale de excelenta populatiei din regiunea vestica a Romaniei. VIZIUNEA ECHIPEI MANAGERIALE A SCJUT: Ne propunem ca spitalul nostru sa devina cel mai bun furnizor de servicii medicale din intreaga euro-regiune, etalon al profesionalismului si calitatii. SCOPUL ECHIPEI MANAGERIALE este ca SCJUT sa devina cea mai primitoare unitate sanitara din oras. Pentru atingerea acestor deziderate preocuparile noaste se axeaza pe: - obtinerea satisfactiei pacientilor; - perfectionarea continua a personalului; - promovarea cercetarii medicale. ISTORIA Spitalului Clinic Judetean Timisoara incepe la inceputul anilor 70 cand prin meritul unor personalitati de marca din viata medicala timisoreana precum Prof.
Dr. Pius Branzeu, Prof. Dr. Stefan Gavrilescu, Conf.
Dr. Ion Lighezan, Prof. Dr. Ferdinand Nistor se aduce in atentia guvernantilor de atunci necesitatea stringenta a construirii si in orasul nostru a unei unitati medicale moderne.

 1. Noutăţi
 2. Preţuri

Profil lung
Anul 1974 gaseste Spitalul Clinic Judetean Timisoara in faza finala de constructie, in toamna aceluiasi an acesta isi incepe activitatea cu 1030 de paturi si 13 sectii clinice. Perioada anilor '70 coincide cu perioada fauritorilor de scoala medicala din Banat, pentru ca in anii '80 se fac primele transplanturi de rinichi din Romania, se introduce endoscopia urologica, se dezvolta endoscopia tubului digestiv, continua activitatea Centrului de Implant al Stimulatoarelor Cardiace. În anii '90 intra in functiune departamentul de tomografie computerizata, se dezvolta extensiv diagnosticul cu ultrasunete, se extinde chirurgia endoscopica. Mileniul III reprezinta pentru Spitalul Judetean momentul in care se dezvolta infrastructura prin aparitia noilor Clinici de Ortopedie si totodata construirea noului Centru de Traumatologie "Casa Austria", stabilimente de sanatate care se afla la standard unanim acceptat pe plan international in ceea ce priveste confortul pacientilor si totodata conditiile de lucru ale medicilor.
Cuvinte cheie:
Servicii medicale, Spital, Urgente medicale
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Kristiannn
Spitalul Judetean

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Situat langa stadionul Dan Paltinisan, este un spital modern, in urma cu cateva luni s-a renovat, s-a investit foarte mult in aparatura medicala, astfel oamenii cu probleme mai serioase, numai sunt nevoiti sa faca nenumarate drumuri pana in Bucuresti, sau alte orase, si sa depinda de aparatura, care se afla doar in unele spitale moderne de acolo. Pentru a evita aglomeratia, privind masinile, marimea parcarii a fost dublata. La parter este dotat cu gateva magazine, astfel numai esti nevoit sa iesi afara, expunandu-te la frrig, ploaie, etc. sau sa suferi o alta “accidentare” si sa-ti prelungesti “concediul”. Conditiile din camere sunt bune in schimb starea este cam “plictisitoare” (ca-n orice spital, dar cu putin interes se pot face multe in privinta asta). Ceva nemaiintalnit de mine pana acuma, sunt doctorii de acolo, doctori care nu fac totul pentru bani (asa cum sunt majoritatea). Pe mine chiar m-a uimit gestul unui doctor care mi-a facut 2 consulatii pe gratis (insistand), doar pentru al linistii pe tatal meu in legatura cu problema pe care o am. Lifturile functioneaza foarte bine, nu astepti mai mult de 2-3 minute dupa ele… De obicei recomand locurile care imi plac dar de data asta va recomand sa stati linistiti sa nu aveti treaba cu, “cutitele” sau alte “jucarii” d-ale doctorilor.

Scrie o părere pentru Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara!

Cunoşti firma Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara? Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Calea Martirilor Nr. 21, Sc. A, Ap. 1
  300774  Timişoara
 2. Calea Martirilor Nr. 15
  300774  Timişoara
 3. Martir Marius Ciopec Nr. 14 Et. P Ap. 4Am. 3
  300737  Timişoara
 4. Strada Martir Marius Ciopec Nr. 5, Ap. 7
  300741  Timişoara
 5. Strada Dr. Ion Muresan Nr. 100
    Timişoara
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere