T&T Translation Services SRL, Timişoara

T&T Translation Services SRL
C. Brediceanu 13B/19
300011 Timişoara - Piata 700
Timiş
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

marţiMa
09:00 – 17:00
miercuriMi
09:00 – 17:00
joiJ
09:00 – 17:00
vineriV
09:00 – 17:00
sâmbătăSÎnchis
duminicăDÎnchis
luniL
09:00 – 17:00
Este inchis.
Deschide peste  2 h 18 min.
2 h 18 min

Următoarele sărbători

Sfântul Andrei
10:00 – 14:00

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J35/1280/1995
CIF
7917044

Descriere

Suntem o echipa tanara dar experimentata, formata din traducatori autorizati pentru diferite limbi (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, maghiara, sarba), specializati în traducerea de materiale stiintifice si tehnice precum si a documentelor personale si de afaceri. De asemenea, ne ocupam cu intocmirea dosarelor de emigrare (traduceri legalizate acte, consultanta, corespondenta) pentru Canada (inclusiv Quebec), Australia, SUA, Noua Zeelanda, Spania, etc. O mare parte a activităţii noastre se bazează pe efectuarea de traduceri tehnice.
În general traducem: specificaţii tehnice, instrucţiuni de asamblare şi instalare, condiţii de funcţionare, întreţinere, manuale de controlare a calităţii şi service, manuale pentru echipamente şi utilaje, prospecte de produse, etc. Orice domeniu nou reprezintă o provocare.
Iată câteva domenii în care avem experienţă: agricultură, arhitectură, echipament audio-vizual, automotive, comunicaţii, electronică, construcţii, robotică


Profil lung
Efectuam traduceri de acte pentru intocmirea unor diverse documentatii: emigrare, turism, contracte de munca, stagii de instruire, obtinere de burse, etc. Garantam o echivalare precisa a termenilor, in functie de tara de destinatie si scop. Tipuri de acte: acte de stare civila, de studii, certificate medicale, contracte, caziere, sentinte judecatoresti, permise de conducere, invitatii, recomandari, documente notariale, etc. Iti deschidem drumul catre noi orizonturi! O latura importanta a activitatii firmei noastre se refera la realizarea de traduceri ale actelor personale pentru cei care doresc să emigreze.
In plus, pentru a ajuta clientii nostri, oferim consultanta in domeniul emigrarii. Astfel, traducem orice tip de acte necesare pentru dosarul de emigrare: certificate de nastere, certificate de casatorie, sentinte de divort, certificate medicale, diplome, atestate, foi matricole, adeverinte, certificate de calificare in munca, contracte de vanzare - cumparare, contracte de munca, carti de munca, extrase de cont, fisa postului, permise de conducere, extrase de carte funciara, caziere judiciare, invitatii, recomandari, imputerniciri, etc. Pentru toate aceste acte, oferim legalizare notariala.
Pe toata perioada necesara procesarii dosarului de emigrare, personalul nostru se implica direct in rezolvarea problemelor concrete ale fiecarui client: obtinerea de documente, efectuarea de traduceri legalizate ale acestora in timp util, obtinerea si completarea formularelor, corespondenta cu organismele de emigrare. Fiecare dosar este urmarit de la faza preliminara pina faza de finalizare, in permanenta legatura cu clientul si cu autoritatile.
Cuvinte cheie:
Traduceri legalizate, Traducere, Traducator autorizat, Traducere autorizata, Legalizari, Birou de traduceri, Traduceri germana, Traducere franceza, Spaniola, Italiana, Limba engleza, Agentie de traduceri, Traduceri urgente, Firma de traduceri, Traduceri emigrare canada
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
T&T Translation Services SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre T&T Translation Services SRL!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Olimpia BATRAN
RELAŢII CU PUBLICUL

Trimitere mesaj

0723249901

0723249901

0256202194

  Servicii

  Facebook

  Firme similare în apropiere

  1. Brediceanu Nr. 13B
   300011  Timişoara
  2. Strada Brediceanu Coriolan, 13B
   300011  Timişoara
  3. Strada Doctor Iosif Nemoianu Nr. 6
   300011  Timişoara
  4. Strada Doctor Iosif Nemoianu Nr. 6
   300011  Timişoara
  5. Calea Circumvalatiunii Nr. 9, Ap. 1
   300013  Timişoara
  6. Strada Vasile Alecsandri Nr. 3, Ap. 1
   300078  Timişoara
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere