SC DABIRO GROUP SRL, Timişoara

SC DABIRO GROUP SRL
Simion Barnutiu, Nr. 60, Langa benzinaria OMV
300195 Timişoara - Modern
Timiş
Celular:
072 499 4262
EVALUARI IMOBILIARE
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Număr de angajați
mai putin de 5
Adrese precedente
SIMION BARNUTIU NR.60

Descriere

DABIRO GROUP - o echipă de profesionişti, traducători autorizaţi de către Ministerul de Justiţie, cu o vastă experienţă în domeniu, vă stă la dispoziţie în efectuarea de traduceri autorizate, legalizate notarial, de specialitate în/din 30 de limbi de circulaţie internaţională.

DABIRO GROUP, prin serviciul de APOSTILLE -supralegalizări, pune la dispoziţia persoanelor interesate, apostilarea documentelor de firmă, a actelor de stare civilă şi de studii, necesare derulării unor activităţi în străinătate.

DABIRO GROUP prin departamentul de EVALUĂRI PROPRIETĂŢI IMOBILIARE întocmeşte rapoarte de evaluare, prin evaluatori acreditaţi, membri ANEVAR, (Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România), care îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu standardele interne, Codul Deontologic al profesiei de EVALUATOR, internaţionale - impuse de Comitetul International de Standarde în Evaluare (IVSC) şi conform regulilor stabilite de Grupul European al Asociaţiilor de Evaluatori (TEGoVA).

 1. Asocia?ia Na?ională a Evaluatorilor Autoriza?i din
 2. Biroul Notarial Nebela Adriana-Maria
 3. MINISTERUL DE JUSTITIE
 4. MINISTERUL FINANTELOR
 5. UNIUNEA NOTARILOR PUBLICI

Profil lung
"SERIOZITATEA FACE DIFERENŢA!"

Fondatoarea acestei firme creează în anul 2003 o mică societate comercială, cu intenţia de a inova segmentul servicilor de consultanţă combinată, care să se diferenţieze de restul ofertelor din piaţă - societatea a funcţionat din 2003 până în 2006 sub o altă denumire. În anul 2006 îşi schimbă denumirea în DABIRO GROUP-traduceri, câştigând în scurt timp un renume în domeniultraducerilor autorizate pe piaţa locală.
În prezent, sediul companiei noastre se află în Timişoara, Simion Barnutiu nr. 60 (detalii la tel:0724994262), prin echipa sa de profesionişti ai DABIRO GROUP, traducători autorizaţi de către Ministerul de Justiţie, cu o experienţă cuprinsă între 5 si 15 de ani, vă stă la dispozitie pentru traduceri din diferite domenii de specialitate, zilnic între orele 9, 00 şi 17, 00 de luni pînă vineri.

FILOZOFIA COMPANIEI:

Profesionalism si respectarea strictă a termenelor de predare, stabilite de clienţi; Confidenţialitate: garantăm confidenţialitatea în relaţiile noastre cu clienţii; Calitate: atenţia noastră este constant orientată asupra calităţii serviciilor oferite; Flexibilitate: preţurile şi termenele de execuţie sunt supuse negocierii cu fiecare client în parte.

NE BAZĂM PUBLICITATEA PE CEL MAI ECHITABIL RAPORT CALITATE / PREŢ. Pentru serviciile oferite de către DABIRO GROUP ne puteţi contacta la tel: 0724994262

EVALUĂRI BUNURI IMOBILIARE

EVALUAREA reprezintă o opinie emisă pe baza unei analize minuţioase referitoare la: natura, calitatea, valoarea sau utilitatea unor anumite interese sau aspecte, ale unei proprietăţi imobilaire/mobiliare, exprimată de o persoană autorizata prin lege, EVALUATOR, specializată în analiza si evaluarea proprietăţilor, care intocmeste rapoarte de evalualuare.

STANDARDE PROFESIONALE DE CALIFICARE: Rapoartele de evaluare sunt întocmite de evaluatori autorizati, membrii ai ASOCIAŢIEI NAŢIONALE A EVALUATORILOR DIN ROMÂNIA . ANEVAR, recunoscuţi pentru experienţa în domeniu.
Cuvinte cheie:
Traducere, Traducere autorizata, Evaluari imobiliare, Legalizari notariale, Supralegalizari cu apostila, Traduceri autorzate in 30 de limbi, Traduceri din 30 de limbi
Localităţi servite
Arad, Timis,
Limbi străine vorbite
Italiana
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Bonuri de masă
  Bonuri de masă
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
SC DABIRO GROUP SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC DABIRO GROUP SRL!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Rodica RODICA
URGENŢĂ

Trimitere mesaj

0724994262

0724994262

724994262

  Produse

  EVALUARE APARTAMENT LA BLOC Evaluarea pentru impozitare, necesara stabilirii valorii impozabile a imobilului apartinand persoanei FIZICE care are o utilizare NEREZIDENTIALA. 550 RON

  Desărcări

  TARIFE SERVICII
  TARIFE SERVICII
  PDF din 10.01.2017 - 137 KB
  Descarcă fişier

  Firme similare în apropiere

  1. Calea Dorobantilor Nr. 3B, Et. 3
   300109  Timişoara
  2. Strada Martir Sebastian Iordan Nr. 14
   300049  Timişoara
  3. Strada Paul Chinezu Nr. 3
   300048  Timişoara
  4. Strada Paul Chinezu 3
     Timişoara
  5. Strada Paul Chinezu Nr. 3, Ap. 8
   300048  Timişoara
  6. Strada Paul Chinezu Nr. 4
   300048  Timişoara
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere